Sweet House Restaurant
//Eira's life story
Diary Manager Worker Tutorial Linkkie

2 December 2013

After a yeaarr

Assalammualaikum :'D
                girl | Tumblr

             After a year, wooo so sad, memang dah tahap sampah jer blog ni. hahaha, lama betul eira tak update blog ni kan. Korang tengok lah entri terakhir Eira. --" bulan 12 tahun lepas. pergh! teruk tak? entri ni pulak bulan 12 2013. apalah masaalah Eira ni.  Setahun sibuk betul. Okay ini bukan masaalahnya.

Errrm, tak tahulah masaalah Eira sekarang ni. WEEK bukan itu yang aku nak cerita, tapi agak sedih bila Eira dah ketinggalan sekarang ni selama setahun. Nak edit blog kononnye, tapi ternyata aku dah macam tak reti apa-apa pasal edit kod HTML nih! taknaklah pakai blogskin, hahaha. --"

Nak tahu tak apa yang sedihnyer?

Dah setahun Eira tak bukak blog, tsk, tsk, itu sangat sedih. Bila nak edit blog or majukan decorate blog ni, tengok HTML code, ternganga aku. Bukan tak reti or lupa! tapi....

HTML code dah lain beeb, tak macam dulu, tick expand widget pun dah taraaaak! tengok tutorial orang lain, kalau yang print screen tu pon macam HTML dulu, herrrm aku dah cuba dah ikut tutorial orang pun nak search kod tu pun tak jumpa --" camne nak edit. Tak tahulah pulak kalau Eira ada salah apa ker --" seriously tak suka HTML sekarang ni! tengoklah gambar ni, semua kod nak cari ta jumpa --"



Tak reti weeh! ajar lah aku!

Dear readers, please comment ajarlah Eira nak edit pakai HTML baru nih!

4 comments:

Noratiqah Adib said...

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/04/tutorial-guna-new-blogger-html-template.html

HOPE dapat membantu. :)

hyunieuna said...

Kesian Eira, hahaks saya pun dah blurr, nasib baik @noratiqah Adib tolong XD

Ayue Idris said...

sy pun bru nk blaja coding2 ni :)

ierakiut said...

haha tulah pasal! @ayue idris :DD thanks! @noratiqah adib

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...