Sweet House Restaurant
//Eira's life story
Diary Manager Worker Tutorial Linkkie

10 December 2013

Damn excited.

Assalammualaikum.

    Hari ini, Eira sangat-sangat happy, yeeep! sangat-sangat! yeke? tak punnn haha, tak lah happy macam korang, than Eira gila penat satu hari duduk depan laptop, bukan sebab apa sebab tengah edit blogskin, ermm hari itu ada orang buat sponsor untuk GA, Eira pun nak sangat lah jadi GA sponsor kan, Eira pun  register lah nama Eira nak jadi sponsor, but as another account laaa. Itu ! rahsia! haha.

Kenapa rahsia? sebab Eira taknak korang tahu siapa Eira ni, blog ni ibarat my private diary, I can write what I want because no one who I am, but adalah budak yang tahu sapa Eira ni HOHO.

Nak cakap apa eak hari ni?
Eh tertanya diri sendiri pulak. ngEEE

Eira boleh bagi tahu pasal seseorang, I don't know whyyyyyy, ermm entahlah nak cakap, hari tu ada lah budak ni, He always mention Eira kat Twitter. And He was same laa umur dengan kita, waaah cincai BI aku
o_o .

okey-okeyh dia sama umurlaah dengan Eira, serioustalk dia funny gila!
But Eira tak suka dia pun, just suka dia sebab dia buat interactions Eira tidak kesunyian, leeewwwsss memanglah sebelum ni ada jugak orang lain, but with His tweets make me not bored laa.

   errm dah laa lupakang-lupakang :P taknak cakaaap daah. uhuk-uhuk nanti sedih, sebab tengok nama dia selalu kat timeline pun dah rasa benci amaaaaat. Actually bukan benci but nak dia mention Eira dan buat funny lagi, Hehe.. Ok! amaran ! This not means I like Him okey! Tidaklahh....

Waaaaa! Anddddd.... For the same time laaa, Eira nak sangat beli buku scholastic dah mintak dah kat ibu, but ibu tak beri keizinan, sangat jeles tengok kawan-kawan semua beli, lagilah jeles dengan orang update blog pasal buku yang diorang belliii.. huhu sangat teringin belik buku iniii..

Kawan Eira dah beli buku ni, serious talk dia kata cerita ni best! :3

Buku ini Eira dah baca sinopsis dia, mesti best kan! korang dah baca?

Teringin nak baca buku ni, just nak jadi better friend 

And last sekali! yang ini! Yang ni Eira tak tahu sinopsis dia, but just guess lah, ni pasal Jack hidup balik.
maybee lah. 
sebab Eira pernah jumpa gambar Jack timbul dari laut dan berupa macam zombi
dekat google laah, cuba korang search 'The titanic-Jack is back'
pasal ni pun Eira tahu sebab kawan Eira bagitahu. HOHO

okeyh! nah gambarnya.


muahahaha seram tak? tulah nak sangat beli buku tuh! hope terhajat pada suatu hari nanti. cewaah :'D

okelah, k. Bai :P As-salam.

4 comments:

Akeyla Azmi said...

Wahh ada buku eh? Hihi nak beli gakkkkkk

Fatanah Khirizan said...

tak baca lagi buku2 tu,hehe :) mesti best... :D

ierakiut said...

hahah segalanya di scholastic ceewah gitu :D

ierakiut said...

yeah~ best, actually tak baca pun lagi, Hhhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...