Sweet House Restaurant
//Eira's life story
Diary Manager Worker Tutorial Linkkie

26 December 2012

Killer Game Nostalgia


ASSALAMMUALAIKUM :)

          countdown for comeback of school, but today i wanna tell about my friends, that i love them, maybe there are not always on my side~ but i just rembered a memorable, a nostalgia about this year (2012) as a student thirteen years old, and just another five days school days will come, and i as a fourteen year old student... the first year that i will be call "kakak" in secondary school... HAhaha..

         today i had remember bout killer game.. yeah~!! we all like kids in secondary school, you know the game? it's relate to the super eye~ HAhaha.. today i don't feel to explain how to play the game, but it's funny to me~ but we all never play it with boy, and the boys never play with us~ 

           but i must explain too, to let you all to understand what the funny~ first we all made a circular sitting,..then we all had some little paper.. that write character that we all want, and  between the chaacters had a detective and a killer,.. we all fold the paper as not to see the name of character.. and put them at the centerr of us..

          Than, we all take one paper each us, and open the paper to see what name of character that we all get, then who is the killer must winking eye to anyone she wants between us silently undected detective..  well, detective always win HAhaha... 

   Iera rasa amat lucu dan gembira bila main killer ini, tapi kami semua memang kebudakan, satu form main mainan tu.. Hahaha kami satu form memang bermusim untuk permainan macam budak-budak.. iera ingat lagi selepas musim game killer itu, ada game tepuk-tepuk pulak, kitorang memang macam budak-budak, tapi kami semua satu form amat disayangi di sekolah itu~ HAhaha tetapi mungkin kami tak akan berperangai macam ini lagi selepas ini, Hahaha.. 

readers~ korang pernah main tak game ni? tahun ni macam-macam game yang tak pernah dimain Iera manjadi penenang kami satu form.. kami kan PBS pertama~ Hahaha  .. macam-macam budak-budak kan? jangan lupa komen kay~ mesti kami satu form amat comel :3 hehehe


ASSALAMMUALAIKUM

p/s: Iera sayang kawan-kawan Iera, tetapi mereka tidak mengenal iera dalam blog ni~ sebab nama iera tak pernah wujud dalam nama batch diorang, tapi nama lain.. Iera is not Iera, but Iera just a name~ >_< (MUMTAZ 99)

6 comments:

aurora annerina said...

oooo ... mumtaz 99 ekk

ierakiut said...

hehe.. guest x2

Puteri Afiqah said...

yeah ! saya pon pernah main game ni dengan budak permpuan satu kelas..
seronok :)

#batch 99 memang kanak2.. kih2..

Niena Reen said...

woh. saya batch 99 jugak! tak pernah main pun game ituhh!

ierakiut said...

takpernah? tidak mengapaaaaa belajarlaah main, haha LOL

ierakiut said...

haha maybe batch 99 kana-kanak~ yerke? aiiigooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...