Sweet House Restaurant
//Eira's life story
Diary Manager Worker Tutorial Linkkie

20 December 2012

Why Not Me?


ASSALAMMUALAIKUM :')

     tengoklah blog Iera penuh dengan anime jer kan? hehe suka dengan anime sebab comel.. macam kat atas.. sweet jer~ i like it..

    apa yang Iera nak cerita ni? hoho.. Iera blurr sangat. tak tahu Iera ada cerita apa.. tapi iera adalah satu kes jugak hari ni, tapi malas nak cerita keran perlukan bukti.. cewaah macam hantar report kat balai polis jer~ anyway iera newbie lagipun tak ada sapa nak baca kan.. ngeh3 komen pun tak ada kesian iera, blog je cantik, tapi siapa yang buad? huhu

    Iera diperkenalkan kawan iera pasal Blogskins.. dia bagi web kat iera, maklumlah tak tahu apa-apa pasal blog nie~ tiber-tiber iera berminat pulak.. ngeh3

tapi buat masa ni biar iera hargai design blog ni~ dah macam blogskins dah pun..  mungkin boleh buat kat blog lain.. iera sayang blog ni~ comey pulak tu jeles pulak sebab bukan iera yang buat sendiri.. 

ianya berdasarkan tema restaurent sweet house ^^ ada jugak gadget yang tak pernah dilihat iera di blog orang lain..  suke sangat.. kalau korang ada apa-apa pertanyaan di blog iera ni.. tanya jer iera dekat kaunter..                                                               
                                                                           ( #_#)

   iera boleh tolong korang kalau iera mampu.. itu jerlah yer~

p/s: iera berminat nak buad entri tutorial untuk korang

2 comments:

Dekja Heechul said...

Lawaa blogg >.<

ierakiut said...

terima kasih.. alah~ bukan saya yang buad pown ^^ huihui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...