Sweet House Restaurant
//Eira's life story
Diary Manager Worker Tutorial Linkkie

29 December 2012

segmen aku seorang blogger

tekan untuk join

ASSALAMMUALAIKUM :) 

      ehem-ehem wah~ first time iera join seegmen, GA pun belum lagi iera join,.. hoho hadiah nya mungkin simple but i like it,.. ^_^ readers nak join tak? join lah jugak .. jom bersaing sapa dapat hadiah(!) ceh

suka sangat gambar banner tu cik putry.. :)

p/s: cik putry nak tak buat segmen atau GA atau apa-apa dengan Iera.. :) selepas ni lah, kalau sudi

2 comments:

Mizz Hatver said...

Hai Hai . Thanks Join ^-^ And Done followed you ;) .Hem ... Kalau tak buzy kita buatlah ye Segmen atau GA :)

Sakinah ♥ said...

Saya datang dari giveaway yang sama juga. dan jemputlah jenguk entry sy yg lain :) http://norossakinah.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html
http://norossakinah.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-ini-seorang-blogger.html
http://norossakinah.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca.html
thanks BTW done follow you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...