Sweet House Restaurant
//Eira's life story
Diary Manager Worker Tutorial Linkkie

18 December 2012

first entry


Assalammualaikum

  selamat sejahtera kepada pembaca blog saya ini.. this is my first blog ^^ hehe i am new bie too.. of course lah new bie.. blog baru dan post baru~ NgeE~ aku yang tak betul kowt.. hehehe.. oh selamat sejahtera lah singgah blog saya yang sedang di-edit ni~ lagipun saya tak pandai edit sebenarnya, tetapi kawan saya yang tolong edit.. baik hati betul dia.. 


    of course dia pun seorang blogger.. tapi memakan masa lah bagi dia edit blog, tapi semua nya gempak dan cantik!! WOO!! entah pape ker aku ni? aku suka dia, sebab edit secara percuma jer~ orang lain berduit!! KUAng x3.. huhu tapi dia kata tak selalu edit blog orang sebab dia duduk hostel.. sekarang ni holiday school, walau ada banyak masa.. kekadang malas gak bukak blog.. 

   Iera rasa dia nak study!! >_^ tak macam iera nie~ aduh!! cewaah puji dia nampak.. yer lah tu study~ tak apa kita sangka baik jer lah.. kan >_< korang yang visit ni follow lah Iera yeRp.. nanti oera follow korang balik~ ^^.. 

   babai~ oh@!!?? korang nak tahu siapa kawan iera tuh yer? oh! segalanya di entri seterusnya!! cewah!! 
                     ASSALAMMUALAIKUM~~

2 comments:

ierakiut said...

ceewaah!!

alyn amalyn said...

nice blog awak...saya follow sini//:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...