Sweet House Restaurant
//Eira's life story
Diary Manager Worker Tutorial Linkkie

11 December 2013

Damn of me :'(

Assalammualaikum :D
dream, face, fashion, girl, hair - inspiring picture on Favim.com on we heart it / visual bookmark #26475330
"arggghhh! damn of meee, why facebook make me like thisss!!!!"

Facebook! Why you send the notification todaay, not the day!


   How I can't get the notification about He poke me three days before my birthday. After five days he poke me, baru aku nak perasan. What the damn feeling now! Im going to be nuts girl. When I know about this, i want to reply His poke but, argghhh!!! malu lah beb dah berapa hari.

Hollaa readers, I make you feel weird about me right? Yeah~ who is He, I had write about Him at another entry. Damn Excited

Seriously, memang dah berapa hari tak tegur tweeting dengan diaaa, LOL. Memang ayat akhir aku, 

"don't mention me"   since that, memang dia tak kacau aku daah, but ia dah lamaaaa, bulan November lalu. 

Then, He post wish status on my facebook time line, thanks crazzzy! Serious talk! I miss your funny. But tiba-tiba hari ini, aku dapat poke dari kawan aku, so aku dapat notification like this.

Facebook:
"Sekian girl and You poked you"

Haha, I thought you poke me today, but the notification lie me, memang kawan aku dah poke harini, kau tu yang bezaman daaaah. 

Aku pun terfikir apahal pulak kau nak poke-poke ni bukan aku kata jangan kacau aku dah ke kat Twitter, dah lama tak tweet kau nak tweet-tweet lagi ke? or kau baca entri aku kat blog ? pasal aku cerita pasal kau? at another blog? Haaaah! perempuan! dasar perasan! But aku memang takleh tengok nama kau kat timeline twitter, memang aku fikir "bila kau nak mention aku"

Kau selalu muncul bila nak lewaaat malam, sebab kau aku jadi kaki Twitter, now? tak pandaang dah. Hahaha. Ni bukan fall in love laaah! ni namanya buddys feeling, aku ramai kawan but aku pun terasa nak kawan lelaki, bukan pakweee laaah! Ish! Aku just teringin buddys, kawan sehati sejiwa aku, tapi aku nak tambah satu je, kawan lelaki yang rapaat so, in this  story, He like the person yang aku rasa boleh jadi kawan gila aku! Buddys! Ish! aku sebut buddys sudahlah korang faham jekan, beriaaa betulll aku nak descript pepanjanggg.


^_^ tah pape kan aku? just miss your funny as buddys, tak lebih dari tu, BTW aku rindu gila kawan-kawan aku, serioustalk aku nak sangat hangout dengan korang but tahu-tahujelah kan parents aku tak bagi.

Sekian as-salam. Im not talking about you okay~ :P

2 comments:

Akeyla Azmi said...

Tak bagi keluar? But why T_T
Heheheh same as me actually :p
sedih kan hihi

ierakiut said...

ha'ah tulaah sedihlaaaa jugaaak, huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...